University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Ljetne škole

Međunarodne ljetne škole u Beču: „energetska učinkovitost“ i „ekonomija budućnosti“

OEAD Housing Office u Beču u suradnji sa stranim sveučilištima i veleučilištima, ovoga ljeta za studente organizira dvije međunarodne ljetne škole:

  • Green. Building. Solutions. (22. srpnja – 13. kolovoza)

Znanja iz područja ekologije i graditeljstva objedinjena u trotjednom programu šest austrijskih sveučilišta i instituta. Prijave za sudjelovanje u stipendijskom natječaju traju do 10. svibnja, a svi koji se žele prijaviti, pod „referencom“ upisuju „FHWien der WKW“. Program je namijenjen studentima diplomskih studija, a detaljnije informacije možete pročitati OVDJE.

  • Alternative Economic and Monetary Systems (26. srpnja – 11. kolovoza)

Ovaj akademski program spaja teorijski pristup ekonomskim i monetarnim alternativama sa sadržajima iz različitih znanstvenih disciplina i poslovne prakse. Studenti obrađuju teme poput primjene alternativnih ekonomskih i monetarnih sustava, održivosti, rasta stanovništva, upravljanja prirodnim izvorima i energijom, poslovnom etikom, itd. Prijave za sudjelovanje u stipendijskom natječaju traju do 10. svibnja, a svi koji se žele prijaviti, pod „referencom“ upisuju „FHWien der WKW“. Program je namijenjen studentima preddiplomskih studija, a detaljnije informacije možete pročitati OVDJE.

Na programe se mogu prijaviti i VERN'ovi studenti, budući da je jedan od partnera ljetnih škola FHWien University of Applied Sciences s kojim VERN' surađuje u okviru Erasmus+ programa. 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 20.4.2017.
 
Ključne riječi: OEAD-Housing-Office
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh