University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Tehnologija i biznis

Osvojite besplatne kotizacije za „AI2FUTURE“ – konferenciju o poslovnoj primjeni umjetne inteligencije

U Zagrebu će se 5. i 6. listopada u Kraš Auditorijumu (Ravnice 48) održati prva konferencija „AI2FUTURE“ – o poslovnoj primjeni umjetne inteligencije.

Događaj će okupiti neke od vodećih domaćih i međunarodnih stručnjaka i mislilaca iz industrije i akademske zajednice, poput Bernarda Magninija, koji će predstaviti najnoviji napredak u razvoju chatbotova, Manosa Tsagkiasa iz „904Labsa“, koji upotrebljava AI tehnologiju u pretraživanju, zatim Thorstena Gresslinga, koji će dati širi pogled na AI tehnologiju kroz prizmu politike i društva, domaćih stručnjaka poput Davora Runje (DRAP), Mladena Vukmira (pravnik), Ratka Mutavdžića (Microsoft) i mnogih drugih. 

Petero (5) najbržih studenata VERN'a osvojit će besplatne kotizacije za konferenciju, a za njih se mogu natjecati metodom „najbržeg prsta“ na svojim osobnim Eduneta portalima.

Natjecanje počinje danas (28. rujna) u 16:30 sati i traje do ispunjenja kvote. 

Na konferenciji će biti prikazani najvažniji trendovi u segmentu umjetne inteligencije i njezine trenutne primjene u područjima poput uslužnih djelatnosti, zdravstvene dijagnostike, transporta, javne sigurnosti, servisne robotike, obrazovanja, zabave, itd., ali i područja u kojima će AI tek mijenjati ustaljene poslovne modele.

Detaljnije informacije o konferenciji i predavačima možete pogledati na SLUŽBENOJ STRANICI

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 28.9.2017.
 
Ključne riječi: AI2Future
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh