University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Karijera u turizmu

Otvorene prijave za program MAIstart, turističke kompanije Maistra – prijave do 17.3.

Zbog dinamičnog širenja poslovnih operacija, hotelska kompanija Maistra, jedna od vodećih u Hrvatskoj, pokrenula je razvojni program za osposobljavanje stručnih djelatnika za rukovodeće pozicije u kompaniji – MAIstart te otvorila natječaj za prijem novih kandidata.

Riječ je o jednogodišnjem intenzivnom programu rada, edukacije i razvoja karijere, pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz sektora turizma, s ciljem upoznavanja poslovanja tvrtke i stjecanja osnovnih znanja o radu ključnih odjela i funkcija unutar Maistrinog portfelja.

Program je stručno usmjeren diplomantima VERN'ovih turističkih studija, a prijave na natječaj su otvorene do petka 17. ožujka.

Tijekom 12 mjeseci, kandidati će praktično iskustvo stjecati u 18 odjela u dva Maistrina turistička odredišta, u Rovinju i Vrsaru, nakon čega će imati zadatak izraditi i prezentirati po jedan poslovni projekt. Na taj će način razviti ključna znanja o hotelijerstvu te osnovne menadžerske i komunikacijske vještine potrebne za rad s ljudima, kao preduvjet za buduću karijeru u turizmu.

Detaljnije informacije o natječaju i načinu prijave možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 15.3.2017.
 
Ključne riječi: Maistra
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh