Otvorene su prijave za L'Oréal Brandstorm, međunarodno studentsko natjecanje – do 26.2. - Studentsko natjecanje - 13.2.2018.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentsko natjecanje

Otvorene su prijave za L'Oréal Brandstorm, međunarodno studentsko natjecanje – do 26.2.

Otvorene su prijave za L'Oreal Brandstorm studentsko natjecanje – jedno od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja, koje već 26 godina studentima pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi redovni studenti iz Hrvatske, a prijave su otvorene do 26. veljače, putem online platforme (na dnu stranice)

Timovi sastavljeni od po troje studenata na natjecanju imaju zadatak osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L'Oréal grupe, a ovogodišnji izazov je „kreiranje frizerskog salona budućnosti“.

Pobjednički tim na regionalnoj razini (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati na svjetskom finalu u Parizu, gdje će se najbolji studentski timovi boriti za tri nagrade: za najbolju promociju branda (BRAND AWARD), za najbolju tehnološku inovaciju (TECH AWARD) te za društvenu odgovornost zamišljenog koncepta (CSR AWARD). Svako od ovih priznanja podrazumijeva i novčanu nagradu u vrijednosti od po 10.000 eura.

Uz nova znanja, vještine, praktično iskustvo i pristup vrijednim online materijalima, ovo je natjecanje ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara mogućnost ostvarenja poslovne karijere u L'Orealu.

Za detaljnije informacije o natječaju posjetite SLUŽBENU INTERNETSKU STRANICU.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 13.2.2018.
 
Ključne riječi: LOREAL, LOreal-Brandstorm
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh