University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentski kamp

Otvorene su prijave za „Open Data Youth Camp“ stipendije

Poštovane studentice i studenti,

otvorene su prijave za stipendije za „Open Data Youth Camp“, koji će se održati od 29. kolovoza do 2. rujna na hrvatskoj obali.

Prijave su otvorene do 26. srpnja, a od ukupnog broja prijavljenih organizator će u selekcijom postupku odabrati 30 kandidata koji će osvojiti sudjelovanje u kampu.

Na natječaj se mogu prijaviti kandidati u dobi od 15 do 25 godina, s izraženim interesom i idejama u području korištenja i transparentnosti javnih podataka te prava na pristup informacijama. Selekcija kandidata vršit će se na temelju kvalitete ideja prezentiranih u prijavi na stipendijski natječaj, uvažavajući rodnu ravnopravnost i zastupljenost.

Detaljnije informacije o kampu i načinu prijave pročitajte OVDJE.

Cilj kampa je otvoriti prostor mladim aktivnim građanima za javnu diskusiju i istraživanje potencijala javnih podataka, te za učenje i diskusiju o vrijednostima otvorene vlasti, kako bi se upoznali s teorijom i praksama pravilnog pristupa informacijama.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 21.7.2015.
 
Ključne riječi: Open-Data-Youth-Camp, korištenje-javnih-podataka, pravo-na-pristup-informacijama
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh