Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta iPRESENT i pitch VERN'ovih studenata – 15. veljače, od 10:00 sati - Socijalno poduzetništvo - 12.2.2018.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Socijalno poduzetništvo

Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta iPRESENT i pitch VERN'ovih studenata – 15. veljače, od 10:00 sati

Povodom završetka Uspostavnog istraživačkog projekta „iPRESENT – Installation Project for REsearch about Social ENTrepreneurship“, kojeg je u protekle tri godine financirala Hrvatska zaklada za znanost, 

na VERN'u (dvorana 200, II. kat) će se u četvrtak 15. veljače 
održati 
završna konferencija istraživačkog projekta iPRESENT.

U okviru konferencije održat će se predstavljanje najvažnijih rezultata ovoga projekta, zatim predstavljanje projekata visokoškolskih institucija iz znanstvene grupacije Social Economy Policy Advisory Group, predavanje na temu Ecosystem of social enterprises in Europe“, predstavljanje VERN'ove uloge u međunarodnom projektu SILICE te prezentacijski pitch VERN'ovih studentskih timova koji će idući mjesec  nastupiti u regionalnim finalima HULT Prize natjecanja u Tunisu i Dubaiju (CroTeam i SENTO Solutions).

Glavni cilj iPRESENT projekta je istražiti kapacitete i potencijale društvenog poduzetništva kao ekološki odgovornog i socijalno osjetljivog poslovnog modela u Hrvatskoj. 

Ulaz na konferenciju je slobodan.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 12.2.2018.
 
Ključne riječi: socijalno-poduzetništvo, iPRESENT
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh