University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Predavanje za studente

Predavanje VERN'ovog studenta „O svijetlu, o boji, o kontroliranju boje“ – 21.3., 18:00 sati

Sve što ste ikada željeli znati o bojama – što je boja, kako nastaje, kako je percipiramo, kako se istražuje, što o njoj kažu znanstvenici i filozofi te ostale zanimljive činjenice – možete saznati na predavanju našeg studenta, vrsnog stručnjaka za color-management

DAVORA HORVATA

„O SVIJETLU, O BOJI, O KONTROLIRANJU BOJE“

koje će se održati u utorak 21. ožujka, s početkom od 18:00 sati u dvorani 101 (I. kat).

Naš će vas kolega upoznati s osnovnim filozofskim, fizikalnim i likovnim pojmovima te karakteristikama svjetla i boje, sa standardima implementacije boje u digitalnom mediju, s uobičajenim pogreškama prilikom manipulacije digitalnom bojom, te će vam također objasniti kako ispravno baratati bojom unutar digitalnog medija, itd.

Davor je student VERN'ovog preddiplomskog studija Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja. Nositelj je certifikata Adobe Certified Expert za vizualne komunikacije u Photoshopu, te certifikata ACE Webmaster i ACE Web-specialist. Dugi niz godina surađuje s renomiranim autorima i institucijama u području fotografske produkcije i post-produkcije, a također je i vanjski suradnik Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Molimo zainteresirane studentice i studente da svoj dolazak na predavanja potvrde na email adresu contact@davorhorvat.com, uz naznaku „VERN' predavanje“.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 14.3.2017.
 
Ključne riječi: predavanje-o-boji, Davor-Horvat
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh