University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Stipendije, školovanje, karijera

Sajam stipendija 2017.: Saznajte mogućnosti studiranja, života ili rada u IT sektoru u Austriji

U utorak 17. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održat će se „13. Sajam stipendija i visokog obrazovanja“ čija je ovogodišnja zemlja-partner Austrija.

Austrijski će „partneri“ ovom prigodom održati nekoliko zanimljivih predavanja i prezentacija, na kojima će studenti i ostali posjetitelji moći saznati više informacija o studiranju na austrijskim visokim školama, mogućnostima stipendiranja, prilikama za zapošljavanje i razvoj karijere u austrijskom tehnološkom i IT sektoru te životnom standardu u Austriji.

Osim toga, studenti će moći razmijeniti iskustva sa svojim kolegama koji već studiraju u Austriji, razmijeniti korisne informacije sa bivšim stipendistima, pronaći stručnu praksu, itd.

Na sajmu će izlagati austrijske visoke škole poput Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH, FH JOANNEUM GesmbH, University of Applied Sciences, New Design University - Privatuniversität St. Pölten, University of Applied Sciences Upper Austria, itd.

Detaljnije informacije o programu zemlje-partnera Austrije, možete pogledati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 3.10.2017.
 
Ključne riječi: Sajam-stipendija, Austrija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh