University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Odnosi s javnošću

Studentske kotizacije za konferenciju „PR Pitch“ – PR za male i srednje poduzetnike – 4. svibnja

PRglas – prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću organizira konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike, koja će se pod nazivom „PR Pitch“ održati 4. svibnja, od 9:00 do 17:00 sati u kinu CineStar Zagreb.

Organizator je za VERN'ove studente pripremio prigodne studentske kotizacije po cijeni od 100,00 kuna, za koje se možete prijaviti na email adresu redakcija@prglas.com.

U organizaciji i programu konferencije sudjeluju i naši predavači, studenti i alumniji poput Borisa Hajoša, Lane Hudeček, Josipe PetrovićLuke Šipića te Igora Ćutuka (HRT), a kao predavači će nastupiti i neki od najcjenjenijih domaćih stručnjaka za marketing, odnose s javnošću i istraživanje tržišta: Aleksandra Kolarić (HUOJ), Damir Jugo (Edward Bernays), Krešimir Macan (Manjgura), Davor Runje (Drap), Božo Skoko (Fakultet političkih znanosti), Igor Štefanac (IKEA), Ana Tkalac Verčić (Ekonomski fakultet), Miroslav Varga (Escape) i drugi.

Cilj konferencije je educirati male i srednje poduzetnike o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu.

Teme konferencije su odnosi s medijima, uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga, društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća, medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR, odabir agencije/savjetnika za odnose s javnošću, itd.

Više detalja o konferenciji možete saznati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.prglas.com
 
Datum objave: 18.4.2017.
 
Ključne riječi: PR-Pitch
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh