Održana svečanost uručenja certifikata ISO 9001:2000 (Zagreb, 17. rujna, 2004.)
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Održana svečanost uručenja certifikata ISO 9001:2000 (Zagreb, 17. rujna, 2004.)

Održana svečanost uručenja certifikata ISO 9001:2000 (Zagreb, 17. rujna, 2004.)

Zagreb, 17. rujna, 2004.

Prigodnom svečanošću obilježena je uspješna realizacija Projekta uspostave sustava kvalitete (PUSK) i službeno uručen certifikat ISO 9001:2000 Visokoj školi za ekonomiju poduzetništva s pravom javnosti Visokog učilišta VERN'.

PUSK je u VERN'-u pokrenut u rujnu 2003. godine kao posljedica prepoznavanja prioritetne uloge kvalitete u suvremenom poslovanju i poslovnom obrazovanju. PUSK je nakon 9 mjeseci okončan certifikacijskim auditom 30. lipnja 2004. godine i suradnji s nezavisnom certifikacijskom kućom Cro Cert iz Zagreba.

Implementacija sustava kvalitete samo je još jedan dokaz suvremene tržišne orijentacije VERN'-a prema svojim korisnicima te njihovim zahtjevima i prepoznatim očekivanjima. Upravo je certifikat ISO 9001:2000 potvrda vrhunske kvalitete rada Visokog učilišta VERN', ali, isto tako, i prihvaćanja trajne obveze uvođenja kontinuiranih poboljšanja u vlastiti sustav upravljanja kvalitetom - VernQual. Time VERN' potvrđuje svoja nastojanja za uključivanje u suvremeni europski obrazovni prostor.

Svečanost je održana u VERN'-ovom multimedijalnom centru u Tomićevoj 5a, uz prisustvo glavnih aktera Projekta uspostave kvalitete, uprave, nastavnika i zainteresiranih studenata te, naravno, uvaženih gostiju iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, tvrtke Cro Cert i drugih.

Nakon uvodne riječi doc. dr. sc. Mije Vrhovskog, dekana VERN'-a, prof. dr. sc. Mirjana Polić Bobić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa za visoko obrazovanje obratila se prisutnima.

Čestitala je VERN'-u na dosad postignutom uspjehu, naglasivši da je uspjeh VERN'-a time veći jer je VERN' već usklađen s Bolonjskom deklaracijom, koja se u Hrvatskoj tek počinje primjenjivati. Uz iskrene čestitke riječ je predala mr. sc. Diani Plantić, našoj menadžerici kvalitete. Diana Plantić je ukratko predstavila projekt, njegov razvoj od ideje do realizacije i što možemo očekivati od VernQual-a u budućnosti.
prof. dr. sc. Mirjana Polić Bobić

Certifikat ISO 9001:2000 primio je Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća Visokog učilišta VERN' iz ruku dr. sc. Seke Kugler, ravnateljice Cro Certa. Gospodin Štefanović ukazao je na snažan i dinamičan rast VERN'-a u svojoj 10-godišnjoj povijesti, koji je u pojedinim godinama uzastopce bio viši od 100% te dodao kako je VERN' inicijator i koordinator projekta Champions of Entrepreneurship! u okviru programa Tempus Europske komisije.

Galerija slika:

   
doc. dr. sc. Mijo Vrhovski (Dekan)   prof. dr. sc. Mirjana Polić Bobić (pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa, za visoko obrazovanje)   mr. sc. Diana Plantić (menadžer kvalitete)
   
dr. sc. Seka Kugler (ravnateljica CroCert)        
   
         
   
Branko Štefanović (predsjednik Upravnog vijeća)        
   
         
   
         
   
         
   
 
Ključne riječi: ISO, iso-certifikat, abroad, kvaliteta, vernqua
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh