University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Kultura preporučuje

Zagrebačka filharmonija – novosti u sezoni 2017./2018.

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege,

Zagrebačka filharmonija je pripremila brojne novosti i iznenađenja za svoje posjetitelje u koncertnoj sezoni 2017./2018., koja službeno počinje u rujnu.

Sezonu će maestralno otvoriti dirigent Dmitrij Kitajenko i Yeol Eum Son na klaviru, u okviru Crvenog ciklusa, koji će izvesti „1. simfoniju u Es-duru“, op. 1 (Stravinski), 2. koncert za klavir i orkestar u c-molu, op. 18 (Rahmanjinov) i Boléro (Ravel).

Dodajmo još kako je ove sezone, uz Crveni i Plavi ciklus, uveden i OFF ciklus, kao zamjena za nekadašnji Bijeli ciklus, a riječ je o ciklusu drugačijem od klasičnog repertoara, a zanimljiv je i široj publici koja, možda, redovito i ne prati rad Zagrebačke filharmonije.

Među nekim od najzvučnijih imena nove sezone su Ivo Pogorelić, Stefan Milenkovich, Emamneul Pahud, Stjepan Hauser, Amira Medunjanin, Oliver Dragojević, itd.

U tijeku je zaprimanje rezervacija i upisa pretplate za novu sezonu, a više detalja možete saznati na službenoj internetskoj stranici

Uživajte i srdačno vas pozdravljamo iz VERN' Kulture!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.zgf.hr
 
Datum objave: 21.6.2017.
 
Ključne riječi: VERN-Kultura-preporučuje
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh