University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije - 2012/2013
Natječaj za stipendiju

Natječaj za stipendiju poslovnog tjednika Lider i VERN'a

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj poslovnog tjednika Lider i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Računovodstvo i financije, na Veleučilištu VERN'.

Protuvrijednost pune dvogodišnje stipendije za specijalistički diplomski stručni studij Računovodstvo i financije iznosi 80.000 kuna.

Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Siječanj 2013.

U petak, 4. siječnja 2013. u poslovnom tjedniku Lider bit će objavljen prvi od pet članaka na temu računovodstva i financija. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći petak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza.

Veljača 2013.

Posljednji članak u poslovnom tjedniku Lider bit će objavljen 1. veljače 2013. godine.

Kandidati će kvizu moći pristupiti na način da se prijave na studij Računovodstvo i financije, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 4. veljače 2013. od 10:00 sati (prijava na studij je neobvezujuća).

Kviz je otvoren do 14. veljače do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s natječajnom komisijom.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata s kviza i motivacijskog intervjua, odabrat će najboljeg kandidata/kinju i dodijeliti mu/joj stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u kvizu:

Više informacija o specijalističkom diplomskom stručnom studiju Računovodstvo i financije pročitajte OVDJE.

---------------------

Članci-lekcije u PDF formatu:

 
Ključne riječi: medijska-stipendija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh