Natječaj za stipendiju Večernjeg lista i VERN'a - Natječaj za stipendiju
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije - 2012/2013
Natječaj za stipendiju

Natječaj za stipendiju Večernjeg lista i VERN'a

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj Večernjeg lista i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment, na Veleučilištu VERN'.

Protuvrijednost pune dvogodišnje stipendije za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment iznosi 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2012.

U četvrtak, 20. prosinca, u Večernjem listu bit će objavljen prvi od pet članaka na temu najnovijih trendova u segmentu upravljanja poslovnim procesima uz podršku informatičkih tehnologija, te razvoja informacijskih sustava. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći četvrtak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza.

Siječanj 2013.

Posljednji članak u Večernjem listu bit će objavljen 17. siječnja 2013. godine.

Kandidati će kvizu moći pristupiti na način da se prijave na studij IT menadžment, putem studentskih portala sustava Eduneta, nakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 21. siječnja 2013. od 10:00 sati (prijava na studij je neobvezujuća).

Kviz je otvoren do 31. siječnja do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz IT kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s natječajnom komisijom.

Veljača 2013.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata s IT kviza i motivacijskog intervjua, odabrat će najboljeg kandidata/kinju i dodijeliti mu/joj stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u IT kvizu:

Više informacija o specijalističkom diplomskom studiju IT menadžment pročitajte OVDJE.

---------------------

Članci-lekcije u PDF formatu:

 
Ključne riječi: medijska-stipendija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh