University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Kviz znanja - stipendijski natječaji za diplomske studije








Natječaj za stipendiju

VIDI i VERN' dodjeljuju stipendiju vrijednu 80.000 kuna

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobrodošli na natječaj Veleučilišta VERN' i vodećeg regionalnog ICT mjesečnika VIDI za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment, na Veleučilištu VERN'.

Tijekom protekla četiri mjeseca, u mjesečniku VIDI su u sklopu natječaja objavljena četiri tematska članka u kojima su čitateljima predstavljeni najnoviji trendovi u segmentu upravljanja poslovnim procesima uz podršku informatičkih tehnologija, te razvoja informacijskih sustava, koji čine okosnicu programa na VERN'ovom specijalističkom diplomskom stručnom studiju IT menadžment.

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment, vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

 IT kvizu će se moći pristupiti 20. siječnja
putem studentskih portala sustava Eduneta
!

U kvizu je moguće sudjelovati od 20. siječnja od 14.00 sati, do 30. siječnja u 24.00 sata.

Ako nemate korisničke podatke potrebno je ispuniti prijavu za diplomski studij IT menadžment (bez obveze upisa), kako bi vam bio omogućen pristup osobnom portalu na kojem možete ispuniti IT kviz.

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz IT kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu rezultata sa IT kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrati najboljeg  kandidata. Pobjednik natječaja bit će obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Uvjeti za sudjelovanje u IT kvizu:

  • Završen trogodišnji ili četverogodišnji studij na visokoj školi/veleučilištu/fakultetu
  • Prijava na diplomski studij IT menadžment na Veleučilištu VERN', bez obveze upisa
  • Razvijena svijest o IT menadžmentu kao smjeru svog daljnjeg stručnog usavršavanja

Više informacija o specijalističkom diplomskom studiju IT menadžment pročitajte OVDJE.

 
Ključne riječi: stipendija, natječaj-za-stipendiju
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh