University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije 2013/2014 - prijediplomski studiji
Natječaj za stipendiju

Stipendijski natječaj tjednika Aktual i VERN'a za prijediplomski studij Poslovna informatika

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj tjednika Aktual i Veleučilišta VERN' za stipendiju za trogodišnji prijediplomski stručni studij Poslovna informatika, na Veleučilištu VERN'. Protuvrijednost pune trogodišnje stipendije za prijediplomski stručni studij Poslovna informatika iznosi 110.250 kuna.

Studij traje tri akademske godine (6 semestara) i nosi 180 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Lipanj 2013.

U srijedu 12. lipnja 2013. u tjedniku Aktual će biti objavljen prvi od pet članaka s područja primijenjene informatike. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaku sljedeću srijedu, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza znanja.

Srpanj 2013.

Posljednji članak u tjedniku Aktual bit će objavljen 10. srpnja 2013. godine.

Kandidati će kvizu znanja moći pristupiti na način da se prijave na studij Poslovna informatika, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 12. srpnja 2013. (prijava na studij je neobvezujuća).

Kvizu znanja možete pristupiti do 20. srpnja do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza znanja, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 110.250 kuna. 

KORACI ZA SUDJELOVANJE U STIPENDIJSKOM NATJEČAJU:

  1. Čitajte članke-lekcije u tjedniku Aktual, svaku srijedu od 12.6. do 10.7.2013.
  2. Ispunite neobvezujuću prijavu na prijediplomski stručni studij Poslovna informatika
  3. Pristupite "Provjeri potencijala za uspješno studiranje", u sklopu prijemnog ispita 20. srpnja 2013. (zadnji ljetni rok). U postupku se provjerava opći stečeni potencijal kandidata za uspješno studiranje i završetak studija. Kandidatima nisu potrebne dodatne pripreme, a provjera se sastoji od: provjere opće sposobnosti kandidata, provjere opće informiranosti, te razgovora s kandidatom.
  4. Od 12.7.2013., putem studentskih portala, pristupite kvizu znanja koji se temelji na člancima objavljenima u tjedniku Aktual
  5. Kandidati koji postignu najbolje rezultate na kvizu znanja, bit će pozvani na finalni razgovor sa stipendijskom komisijom

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu - rezultata s kviza znanja, provjere potencijala za uspješno studiranje i motivacijskog razgovora - odabrati najboljeg kandidata/kandidatkinju.

Kandidati će nakon stipendijskog natječaja, a do trenutka odluke o dobitniku, biti dužni dostaviti maturalnu svjedodžbu, odnosno svjedodžbu o državnoj maturi.

Više informacija o prijediplomskom stručnom studiju Poslovna informatika pročitajte OVDJE.

 

Linkovi na članke:

 

 

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh