University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije - 2012/2013
Natječaj za stipendiju

Natječaj za stipendiju tjednika Globus i VERN'a

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj tjednika Globus i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Poduzetnički menadžment, na Veleučilištu VERN'.

Protuvrijednost pune dvogodišnje stipendije za specijalistički diplomski stručni studij Poduzetnički menadžment iznosi 80.000 kuna.

Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja 

Siječanj 2013.

U petak, 4. siječnja 2013. u tjedniku Globus bit će objavljen prvi od pet članaka na temu poduzetničkog menadžmenta. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći petak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza.

Veljača 2013.

Posljednji članak u Globusu bit će objavljen 1. veljače 2013. godine.

Kandidati će kvizu moći pristupiti na način da se prijave na studij Poduzetnički menadžment, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 4. veljače 2013. od 10:00 sati (prijava na studij je neobvezujuća).

Kviz je otvoren do 14. veljače do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s natječajnom komisijom.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata s kviza i motivacijskog intervjua, odabrat će najboljeg kandidata/kinju i dodijeliti mu/joj stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u kvizu: 

Više informacija o specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poduzetnički menadžment pročitajte OVDJE.

---------------------

Članci-lekcije u PDF formatu:

 
Ključne riječi: medijska-stipendija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh