University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije - 2012/2013
Natječaj za stipendiju

Natječaj za stipendiju Jutarnjeg lista i VERN'a

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj Jutarnjeg lista i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Menadžment održivog razvoja turizma, na Veleučilištu VERN'.

Protuvrijednost pune dvogodišnje stipendije za specijalistički diplomski stručni studij Menadžment održivog razvoja turizma iznosi 80.000 kuna.

Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Siječanj 2013.

U srijedu, 2. siječnja 2013. u Jutarnjem listu bit će objavljen prvi od pet članaka na temu održivog razvoja turizma i turizma općenito. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaku sljedeću srijedu, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza.

Posljednji članak u Jutarnjem listu bit će objavljen 30. siječnja 2013. godine.

Veljača 2013.

Kandidati će kvizu moći pristupiti na način da se prijave na studij Menadžment održivog razvoja turizma, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 1. veljače 2013. od 10:00 sati (prijava na studij je neobvezujuća).

Kviz je otvoren do 11. veljače do 23:59 sati

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s natječajnom komisijom.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata s kviza i motivacijskog intervjua, odabrat će najboljeg kandidata/kinju i dodijeliti mu/joj stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u kvizu:

Više informacija o specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžment održivog razvoja turizma pročitajte OVDJE.

---------------------

Članci-lekcije u PDF formatu:

 
Ključne riječi: medijska-stipendija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh