Ivo Ivančić izvršni direktor Odjela za komunikacije na Vernu
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske najave i odjeci
Ivo Ivančić izvršni direktor Odjela za komunikacije na Vernu

Datum: 02.12.2008

Država: Hrvatska
Naslov: Ivo Ivančić izvršni direktor Odjela za komunikacije na Vernu
Izvor: Business.hr (web)

Ivo Ivančić, novi izvršni direktor Odjela za komunikacije u Vernu, na sveučilištu radi od 2003., najprije kao referent marketinga, zatim kao pomoćnik izvršnog direktora za marketing i korporativne komunikacije, da bi od 2007. godine pa do novog imenovanja obnašao funkciju voditelja Službe za eksterne komunikacije.
Trenutačno je apsolvent na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poduzetničkog menadžmenta i VERN'/UBI MBA studiju u Bruxellesu i Zagrebu.

Ivančić je stipendist Zaklade Konrad Adenauer i Njemačke službe za akademsku razmjenu (DAAD) te suradnik Europen Business Leaders' Conventiona, ekskluzivnoga poslovnog udruženja koje okuplja 100 vodećih europskih poslovnih lidera, kojem predsjeda Jorma Ollila, predsjednik Nokije i Royal Dutch Shella.

Ivo Ivančić izvršni direktor Odjela za komunikacije Veleučilišta VernČlan je Njemačko–hrvatske industrijske i trgovinske komore, Göthe Instituta Zagreb, Hrvatske udruge za odnose s javnošću i Alumni kluba mlađih članova Finskog poslovnog foruma EVA.

Ivančić je i nositelj medalje Njemačkog saveznog parlamenta dodijeljene za promicanje hrvatsko–njemačkih odnosa te trostruki dobitnik Dekanove nagrade za najbolje studente.

 
Ključne riječi: Ivo-Ivančić, Veleučilište-Vern
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh