University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Jezične pripreme studenata prije odlaska u inozemstvo

Studenti Veleučilišta VERN' tijekom studija dužni su upisati i položiti minimalno četiri (4) kolegija kojima stječu znanje engleskog jezika. Na kolegijima engleskog jezika studenti uče stručni vokabular te uporabu istog, zavisno o području njihovog studija. Studenti također mogu/moraju upisati i drugi strani jezik. Prije odabira željenog drugog stranog jezika i početka nastave, studenti se za svaki jezik testiraju te ovisno o njihovom predznanju svrstavaju u težinske grupe.

Studenti također mogu sudjelovati na pripremama koje se organiziraju od strane Veleučilišta za stjecanje certifikata o znanju stranog jezika Univetsity of Cambridge ESOL Examinations BEC.

Svi kandidati koji žele sudjelovati na mobilnosti moraju prilikom prijave napisati motivacijsko pismo na engleskom jeziku. Nakon toga vrši se pismena provjera znanja prvog i drugog jezika te usmena provjera kroz intervju. Jedan od članova selekcijskog odbora o dodjeli financijske potpore studentu za mobilnost je i profesor stranog jezika.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh