Postupak priznavanja mobilnosti
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Postupak priznavanja mobilnosti

Po povratku VERN'ovih studenata s razdoblja mobilnosti, voditelj studija radi provjeru svih kolegija u slučaju da je došlo do izmjena kolegija sadržaja kolegija ili ECTS bodova, te se donosi odluka o priznavanju kolegija s pripadajućim ocjenama i ECTS bodovima.

Predmete položene u razmjeni tajnica Veleučilišta upisuje u indeks studenta s pripadajućim brojem ECTS bodova, uz napomenu da su položeni na drugoj instituciji.

Predmeti koje student položi na stranoj instituciji, a nakon gore opisanih postupaka ostanu kao "višak", upisuju se zajedno sa stečenim brojem bodova u dopunsku ispravu o studiju.

Nadalje, praksa je obavezni kolegij u sklopu svih programa studija te ured za praksu mora odobriti program prakse koji se sklapa s partner institucijom. Nakon povratka, ispunjavaju se izvještaj koji se provjeravaju te se praksa upisuje u indeks studenta.

Dolaznim studentima, nakon što polože kolegije, izrađuje se zapisnik o položenim ocjenama te ga ured za međunarodnu suradnju dostavlja poštom u partnersku instituciju.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh