Riječ dobrodošlice
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Riječ dobrodošlice

Dragi prijatelji VERN'a,

ukoliko ste zainteresirani da dio svog akademskog i radnog staža obogatite kroz neki od oblika mobilnosti, odnosno ako želite dio studijskog programa provesti na stranom sveučilištu, stručnu praksu odraditi u inozemnoj tvrtki ili Vas jednostavno zanima neko od pitanja iz domene međunarodne suradnje, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u VERN'ovom Uredu za međunarodnu suradnju. Kroz programe mobilnosti možemo Vam omogućiti učenje, studiranje, stručnu praksu, znanstveno istraživanje i usavršavanje, upoznavanje novih tehnologija i komunikacija u novoj i izazovnoj akademskoj, kulturološkoj i društvenoj sredini.

Jednako nam je važno otvoriti naše Veleučilište prema svijetu i internacionalizirati suradnju s inozemnim sveučilištima i institucijama kako bi pridonijeli kvaliteti našeg Veleučilišta. Trenutno imamo suradnju sa sveučilištima u Europi, a kontinuirano radimo kako bi proširili naša partnerstva, i kvantitativno i kvalitativno, ali i u okviru geografskih dimenzija s ciljem proširivanja suradnje izvan granica Europe.

Cilj nam je da što veći broj vas sudjeluje u programima mobilnosti, bilo kroz studij, usavršavanje ili praksu, te vas stoga s veseljem očekujemo u našem Uredu za međunarodnu suradnju.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh