University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Vijesti

Nositelj projekta je Privatna gimnazija i ekonomsko-informatička škola Futura, a partneri su Veleučilište VERN' te srednje škole iz Španjolske i Italije.
25.5.2016.
 >
VERN'ove studentice Adriana – Dea Žubi i Esther Berišić za svoju su Erasmus destinaciju odabrale Paris i obje slušaju kolegije na L'ecole des nouveaux metiers de la communication (EFAP).
19.5.2016.
 >
Kristijan je u Češkoj boravio u okviru Erasmus+ programa u sklopu kojega su već mnogi VERN'ovi studenti studirali razmjenski semestar na stranim fakultetima ili obavili stručnu praksu u stranim državama.
5.5.2016.
 >
Predsjednik Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, održao je sastanak s delegacijom rektorskog zbora veleučilišta i visokih škole Estonije.
1.5.2016.
 >
U Mađarskoj je boravio od rujna prošle, do kraja siječnja ove godine, a s kolegama iz drugih zemalja imao se prilike upoznati na svojevrsnom team buildingu kojeg je organizirao fakultet.
27.4.2016.
 >
Na praškom Institute of Hospitality Management boravila je u zimskom semestru, od listopada prošle, do veljače ove godine.
19.4.2016.
 >
Princ od Walesa je pokazao interes za značaj Cambridge ispita kojeg polažu naši studenti te je pohvalio rezultate koje postižu, kao i rad naših profesorica.
17.3.2016.
 >
Cilj ovog projekta je pronaći nove i inovativne dizajnerske prakse koje mogu pomoći u premošćivanju jaza između obrazovanja i profesionalnog rada, odnosno zahtjeva tržišta, kao i usvajanje praktičnih iskustava iz poslovnog i poduzetničkog okruženja.
7.3.2016.
 >
Veleučilište VERN' u projektu surađuje s još šest partnerskih institucija iz Austrije, Hrvatske i Makedonije iz obrazovnog, poslovnog i civilnog sektora.
8.2.2016.
 >
Kolegij će se izvoditi na diplomskim studijima Poduzetnički menadžment, Upravljanje poslovnim komunikacijama, Računovodstvo i financije te IT menadžment.
1.12.2015.
 >
<<<2 3 4 5 6 > >> Ukupno redaka: 212 , Retci: 31-40
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh