University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Vijesti

Ovoga vam puta donosimo dojmove njih šestero, s francuskih, njemačkih i španjolskih sveučilišta.
6.11.2015.
 >
Iz godine u godinu VERN' postaje sve atraktivnija destinacija za međunarodne studente koji svoj razmjenski semestar odlučuju provesti u Hrvatskoj.
29.10.2015.
 >
Talijanski gradić Urbino bio je Erasmus odredište VERN'ovih studentica Ekonomije poduzetništva Antonie Dasović i Maje Pajvot, koje su šest mjeseci studirale na visokoškolskoj instituciji staroj više od 500 godina.
29.8.2015.
 >
Kim Antoljak je za svoju je Erasmus destinaciju odabrala austrijsku prijestolnicu Beč. Svoj Erasmus semestar provela je na FHWien University of Applied Sciences of WKW.
17.8.2015.
 >
Iako ga je već jednom prilikom bio posjetio, student VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studija medija, Davor Divjanović, ponovno je otišao u Pariz. No, ovoga puta radi obrazovanja i studiranja na razmjenskom Erasmus semestru na EFAP École des métiers de la communication.
14.8.2015.
 >
Student VERN'ovog preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva, Tomislav Butorac, svoj je Erasmus semestar proveo na SMK University of Applied Social Sciences u Litvi, u glavnom gradu Vilniusu.
9.7.2015.
 >
Strani Erasmus studenti iz Francuske, Litve, Njemačke i Poljske, koji na VERN'u studiraju u okviru programa međunarodne razmjene posjetili su krajem svibnja Rovinj i Motovun.
23.6.2015.
 >
„Na VERN'u studiram na preddiplomskom studiju Turizma, a Erasmus semestar sam provela na nizozemskom Stenden University of Applied Sciences, zajedno s kolegom Perom Ivkovićem“, ukratko je rezimirala naša studentica Ivana Dragičević.
15.6.2015.
 >
Na VERN'u je krajem svibnja gostovao dr. Renaud Redien-Collot, profesor poduzetništva i direktor odjela za međunarodnu suradnju u Novancia Business School u Parizu.
5.6.2015.
 >
Predstojnik VERN'ove Katedre za jezike i kulturu Vicko Krampus i profesorica s iste katedre dr. sc. Ozana Ramljak u svibnju su gostovali na turskom Sveučilištu Beykent u Istanbulu, gdje su održali predavanja i radionice za studente.
28.5.2015.
 >
<<<3 4 5 6 7 > >> Ukupno redaka: 212 , Retci: 41-50
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh