University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Međunarodna suradnja
Vijesti

Princ od Walesa je pokazao interes za značaj Cambridge ispita kojeg polažu naši studenti te je pohvalio rezultate koje postižu, kao i rad naših profesorica.
17.3.2016.
 >
Cilj ovog projekta je pronaći nove i inovativne dizajnerske prakse koje mogu pomoći u premošćivanju jaza između obrazovanja i profesionalnog rada, odnosno zahtjeva tržišta, kao i usvajanje praktičnih iskustava iz poslovnog i poduzetničkog okruženja.
7.3.2016.
 >
Veleučilište VERN' u projektu surađuje s još šest partnerskih institucija iz Austrije, Hrvatske i Makedonije iz obrazovnog, poslovnog i civilnog sektora.
8.2.2016.
 >
Kolegij će se izvoditi na diplomskim studijima Poduzetnički menadžment, Upravljanje poslovnim komunikacijama, Računovodstvo i financije te IT menadžment.
1.12.2015.
 >
Ovoga vam puta donosimo dojmove njih šestero, s francuskih, njemačkih i španjolskih sveučilišta.
6.11.2015.
 >
Iz godine u godinu VERN' postaje sve atraktivnija destinacija za međunarodne studente koji svoj razmjenski semestar odlučuju provesti u Hrvatskoj.
29.10.2015.
 >
Talijanski gradić Urbino bio je Erasmus odredište VERN'ovih studentica Ekonomije poduzetništva Antonie Dasović i Maje Pajvot, koje su šest mjeseci studirale na visokoškolskoj instituciji staroj više od 500 godina.
29.8.2015.
 >
Kim Antoljak je za svoju je Erasmus destinaciju odabrala austrijsku prijestolnicu Beč. Svoj Erasmus semestar provela je na FHWien University of Applied Sciences of WKW.
17.8.2015.
 >
Iako ga je već jednom prilikom bio posjetio, student VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studija medija, Davor Divjanović, ponovno je otišao u Pariz. No, ovoga puta radi obrazovanja i studiranja na razmjenskom Erasmus semestru na EFAP École des métiers de la communication.
14.8.2015.
 >
Student VERN'ovog preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva, Tomislav Butorac, svoj je Erasmus semestar proveo na SMK University of Applied Social Sciences u Litvi, u glavnom gradu Vilniusu.
9.7.2015.
 >
<<<3 4 5 6 7 > >> Ukupno redaka: 216 , Retci: 41-50
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh