University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Novi predavači na VERN'u – Goran Radman, Žarko Primorac i Mira Lenardić

NOVI PREDAVAČI NA VERN'u

Iznimna nam je čast predstaviti nove predavače na VERN'ovim specijalističkim diplomskim studijima, redom eminentne i renomirane stručnjake u područjima svoga djelovanja. To su mr. Goran Radman, bivši predsjednik Microsoft korporacije za srednju i srednjeistočnu Europu, dr. sc. Žarko Primorac, regionalni predsjednik konzultantske kuće Deloitte i dr. sc. Mira Lenardić, glavna tajnica Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Goran Radman dugogodišnji je prvi čovjek kompanije Microsoft Hrvatska, zatim predsjednik Microsofta za jugoistočnu Europu, a donedavno i Microsoftov predsjednik za srednju i srednjoistočnu Europu. Danas je neizvršni predsjednik konzultantske kuće SenceConsulting te član Nacionalnog vijeća za konkurentnost, Poslovnog savjeta za Jugoistočnu Europu, The New Club of Paris, Mediteranskog instituta za istraživanje života i Akademije za poslovni razvoj. Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a svoja poslovna znanja i vještine usavršio je na Wharton School MBA-u, INSEAD-u i London School of Economics.
Na VERN'u predaje izborni kolegij Konkurentnost, inovacije i razvoj.

Žarko Primorac diplomirao je ekonomiju, a zatim magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Skoplju te doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Radni vijek proveo je na vodećim pozicijama u industriji, bankarstvu i državnim institucijama. Bio je dugogodišnji član uže uprave Energoinvesta te ministar financija Bosne i Hercegovine. Nakon dolaska u Hrvatsku, bavi se konzultantskim radom, prvo kao član Uprave u PriceWaterhouseCoopersu, a zatim kao regionalni predsjednik Deloittea. Urednik je nekoliko projekata Privrednog vjesnika poput Rang liste hrvatskih banaka i 400 najvećih hrvatskih poduzeća. Redoviti je kolumnist poslovnog tjednika Lider.
Na VERN'u predaje izborni kolegij Globalizacija međunarodnih financija.

Mira Lenardić predavačica je i suradnica Goranu Radmanu na izbornom kolegiju Konkurentnost, inovacije i razvoj. Diplomirala je, magistrirala i doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoju karijeru započela je kao stručnjak za marketing; bila je zamjenica direktora Ekonomskog instituta u Zagrebu, savjetnica potpredsjednika Vlade RH za gospodarstvo, direktorica Sektora industrije Hrvatske gospodarske komore te tajnica Ministarstva za razvitak, obnovu i graditeljstvo. Danas je glavna tajnica Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

 
Datum objave: 24.3.2009.
 
Ključne riječi: VERN, goran-radman, zarko-primorac, mira-lenardić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh