University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Novosti

Ovaj model upisa namijenjen je sljedećim grupama kandidata: ovogodišnjim maturantima koji ostvaruju uvjete za upis željenog studija na Veleučilištu VERN', te kandidatima koji su maturirali prethodnih godina i ostvaruju uvjete za upis željenog studija na Veleučilištu VERN', a ove godine su odlučili
19.7.2017.
 >
Studentice VERN'ovog diplomskog studija Menadžmenta održivog razvoja turizma, sestre Nina i Nora Bašić za svoj su ljetni Erasmus semestar bile odabrale studiranje u češkoj prijestolnici.
19.7.2017.
 >
Studenti VERN'ovog diplomskog studija IT menadžmenta u lipnju su prezentirali rješenja za dva „mentorirana projekta“.
17.7.2017.
 >
Samo na timskoj razini, VERN'ovci su u protekloj sezoni osvojili respektabilnih 7 zlatnih, 3 srebrna i 2 brončana timska pehara.
14.7.2017.
 >
Svi koji se posljednjih petnaestak ili više godina profesionalno bave komunikacijama spremno će potvrditi da se njihov posao danas prilično razlikuje od posla koji su radili na početku karijere.
13.7.2017.
 >
„Poznanstva sam sklopio sa studentima iz apsolutnih svih europskih zemalja, ne samo iz EU, te sam upoznao još i studente iz zemalja drugih kontinenata od kojih su najegzotičnije bile Kambodža, Indija, Alžir, Angola i Meksiko."
10.7.2017.
 >
Tijekom serije gostujućih predavanja koja su održana u svibnju i lipnju, studenti VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosa s javnošću su od renomiranih stručnjaka stekli dodatna stručna znanja.
7.7.2017.
 >
Raznolikost i inkluzija u poslovnoj organizaciji te employer branding bile su teme projekata koje su razvijali studenti novog VERN'ovog specijalističkog diplomskog studija Upravljanja ljudskim potencijalima.
6.7.2017.
 >
Osim u gradskoj jezgri, studenti su obavili snimanja i na nekoliko drugih lokacija izvan grada.
5.7.2017.
 >
Prije nekoliko su mjeseci svjetsko tržište knjiga, ali i reklamne stupove zagrebačkih tramvajskih stanica, preplavili natpisi o danskom „Hygge konceptu“. U nastavku saznajte o čemu je zaista riječ.
3.7.2017.
 >
<<<1 2 3 4 5 > >> Ukupno redaka: 2248 , Retci: 1-10
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh