Čestitamo našem kolegi Davorinu Štetneru na izboru za predsjednika CRANE-a - CRANE - 12.3.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
CRANE

Čestitamo našem kolegi Davorinu Štetneru na izboru za predsjednika CRANE-a

Naš kolega VERN'ovac Davorin Štetner izabran je za novog predsjednika CRANE-a, krovne hrvatske organizacije poslovnih anđela.

Skupština organizacije Davorina je na ovu funkciju imenovala na dvogodišnji mandat, a na isto je razdoblje izabran i novi Upravni odbor – kojega čine Saša Cvetojević, Hrvoje Prpić, Mihovil Barančić i novopridošli član Damir Mujić – te je potvrđen dosadašnji tajnik Dalibor Čvek.

Davorin je dosad bio član Upravnog odbora, a nakon imenovanja je izjavio kako mu je velika čast i odgovornost preuzeti ovu važnu ulogu u organizaciji, koja okuplja odlične poduzetnike i investitore te je vrlo značajna za širenje poduzetničke klime u Hrvatskoj.

„U sljedećem periodu CRANE će pojačati svoje aktivnosti te suradnju s poduzetničkim inkubatorima, regionalnim i lokalnim jedinicama te institucijama. U Hrvatskoj ima mnogo kvalitetnih ideja, ali sama ideja je tek jedan posto uspjeha. Važno je promicati pravo poduzetništvo kako bi se investicijska klima promijenila te ćemo nastaviti jačati naš značaj i doprinos u zemlji i regiji“, poručio je novi predsjednik CRANE-a.

Čestitamo našem kolegi!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 12.3.2015.
 
Ključne riječi: Davorin-Stetner, CRANE, mreža-poslovnih-anđela, hrvatska-mreža-poslovnih-anđela
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh