Hrvatska turistička zajednica i Veleučilište VERN' sklopili ugovor o suradnji - Suradnja s gospodarstvom - 27.9.2013.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Suradnja s gospodarstvom

Hrvatska turistička zajednica i Veleučilište VERN' sklopili ugovor o suradnji

Konzorcij na čelu s Veleučilištem VERN', a kojega čine i Institut za turizam te Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), sklopio je ugovor s Hrvatskom turističkom zajednicom za izradu projekta razvoja destinacijskih menadžment kompanija.

Sadržaj projekta vezan je uz analizu stanja razvoja proizvoda za tržište posebnih interesa te sadašnjeg stanja perspektiva i mogućnosti razvoja destinacijskih menadžment kompanija u Hrvatskoj.

Ekspertni timovi konzorcija, koje većinom čine profesori s VERN'a, u okviru projekta će provesti opsežne edukacije u deset hrvatskih gradova, izraditi posebne priručnike koji će obrađivati teme iz područja menadžmenta destinacijskih menadžment kompanija te marketinga turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa.

Sudjelovanje u ovom projektu donosi dvostruku korist za VERN'ovu akademsku zajednicu. S jedne strane ističe ekspertizu naših profesora i naglašava njihovu usmjerenost prema aktualnim trendovima u razvoju turizma, dok studentima VERN'a s druge strane, omogućava učenje na ishodima ovoga projekta, na aktualnim primjerima iz prakse i najnovijim stručnim spoznajama na području destinacijskog menadžmenta.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 27.9.2013.
 
Ključne riječi: turizam, Destinacijski-Menadžment, poslovna-suradnja, Institut-za-turizam, Udruga-hrvatskih-putničkih-agencija, Hrvatska-turistička-zajednica
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh