Iz bankarstva u gastronomiju: naša kolegica Ivana Čuljak po svijetu organizira „hrvatske večere“ - Karijera - 25.9.2017.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Karijera

Iz bankarstva u gastronomiju: naša kolegica Ivana Čuljak po svijetu organizira „hrvatske večere“

Mexico, Novi Zeland, Ekvador, Kolumbija, Bogota, Francuska,… Poduži je popis egzotičnih lokacija i država na kojima je naša kolegica Ivana Čuljak dosad već organizirala ili planira organizirati „hrvatske večere“ – kulinarska okupljanja na kojima se lokalno stanovništvo upoznaje s hrvatskom gastronomijom, okusima i načinima pripreme hrane.

Nakon završenog preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva, Ivana je započela karijeru u banci, no kako joj kulinarski duh nije dao mira, prijavila se na natjecateljski show Masterchef. U emisiji je shvatila da je gastronomija zapravo u potpunosti ispunjava i da se poslovno želi realizirati u tom području.

Ističe kako svu zaradu investira u daljnja putovanja i dodatnu edukaciju, a kratki presjek njezine zanimljive karijere možete saznati iz reportaže u Slobodnoj Dalmaciji, klikom na fotografiju u nastavku (PDF).

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Slobodna Dalmacija
 
Datum objave: 25.9.2017.
 
Ključne riječi: Ivana-Čuljak
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh