Konzultanti A.T. Kearneya na VERN'u održali glavnu radionicu u sklopu Management Consulting kluba - Priprema za karijeru - 19.6.2013.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Priprema za karijeru

Konzultanti A.T. Kearneya na VERN'u održali glavnu radionicu u sklopu Management Consulting kluba

Konzultanti jedne od vodećih međunarodnih consulting kuća A.T. Kearney, na VERN'u su 10. lipnja održali glavnu radionicu u sklopu studentskog Management Consulting kluba (MCC).

Radionica na temu rješavanja poslovnih slučajeva sastojala se od predavanja i praktičnih vježbi, a okupila je studente VERN'a i drugih fakulteta, članove MCC-a, kojima su konzultanti A.T. Kearneya prenijeli znanja o ovom važnom području u business consultingu.

Podsjetimo, Management Consulting Club program polaze studenti i alumniji koji se pripremaju za uspješno obavljanje stručne prakse i zapošljavanje u consulting kući A.T. Kearney. U okviru programa imaju priliku sudjelovati na stručnim predavanjima i praktičnim radionicama, te surađivati na stvarnim projektima pomoći zajednici i gospodarstvu.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 19.6.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, A-T-Kearney, Management-Consulting-Club-za-studente, A-T-Kearney-Management-Consulting-Club, A-T-Kearney-VERN
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh