University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Projektni menadžment

Kreću prijave za studentsko natjecanje „Project Management Championship (PMC) 2018.“

Otvorene su prijave za studentsko natjecanje „Project Management Championship (PMC)“, na kojem mogu sudjelovati svi redoviti studenti VERN'ovih preddiplomskih i diplomskih studija, do 35 godina starosti.

Cilj natjecanja je pružiti studentima priliku da se upoznaju s rješavanjem real life case-studyja, da iskoriste teorijsko znanje iz područja projektnog menadžmenta u praksi te prezentiraju svoja rješenja pred stručnjacima u području projektnog menadžmenta. 

Prijave za natjecanje počinju 23. veljače i traju do 4. ožujka, a natjecanje se odvija u tri faze od kojih je svaka faza eliminacijska:

1. faza: kvalifikacijski test (testiranje na računalu gdje natjecatelji u timu odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta)
2. faza: nacionalno finale, u koje se plasira pet najboljih timova, koji zatim rješavaju stvarni poslovni slučaj
3. faza: međunarodno finale, u kojem se najbolji timovi iz osam zemalja sudionica, natječu u rješavanju poslovnog slučaja.

Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira ga ogranak te organizacije IPMA Young Crew (YC), koja okuplja menadžere do 35 godina starosti.

Podsjetimo, već dvije godine zaredom naši su studenti na nacionalnoj razini osvajali najviša mjesta na natjecanjima u projektnom menadžmentu u organizaciji IPMA Young Crew Croatia: Filip Trezner 1. mjesto (2016.) i Kristina Lee Tupek 2. mjesto (2017.).

Detaljnije informacije o natjecanju i načinu prijave pročitajte na internetskoj stranici YoungCrewCroatia ili na Facebook stranici.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 7.2.2018.
 
Ključne riječi: Project-Management-Championship
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh