University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Marketinška komunikacija

Marketinški stručnjaci Kamilo Antolović i Mario Fraculj održali predavanje za studente VERN'a

U okviru nastave na predmetu Integrirana marketinška komunikacija za studente diplomskih studija Upravljanje poslovnim komunikacijama te Menadžment održivog razvoja turizma, na VERN'u su nedavno gostovala dva renomirana i iznimno cijenjena marketinška stručnjaka u Hrvatskoj.

Direktor agencije K&K Promotion i prvi stalni sudski vještak za oglašavanje u Hrvatskoj, Kamilo Antolović te Mario Fraculj, član Uprave Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje i savjetnik Uprave I&F McCann grupe, za studente su održali gostujuća predavanja na temu etičkih aspekata marketinške komunikacije i društveno odgovornog marketinga.

Uz mnoštvo primjera iz marketinške prakse sa hrvatskog i međunarodnog tržišta, predavači su studentima prenijeli stručna i suvremena znanja i iskustva koja će im biti vrlo aplikabilna u izradi projektnih zadataka, seminarskih ili diplomskih radova te u daljnjem profesionalnom razvoju. Potvrdili su to i sami studenti, aktivnim angažmanom u nastavi i diskusiji.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 17.5.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Upravljanje-poslovnim-komunikacijama, gostujuće-predavanje, Mario-Fraculj, integrirana-marketinška-komunikacija, Kamilo-Antolović
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh