University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Gostujuće predavanje

Marketinški stručnjak Zvonimir Pavlek na VERN'u održao predavanje na temu brandinga

U sklopu nastave na predmetu Upravljanje marketingom, na specijalističkom diplomskom studiju Poduzetnički menadžment, gostovao je priznati marketinški stručnjak prof.dr.sc. Zvonimir Pavlek, koji je održao predavanje na temu upravljanja markama tj. brandinga.

Studentima Poduzetničkog menadžmenta su se na predavanju pridružili i njihovi kolege s prijediplomskog studija Ekonomija poduzetništva, koji također slušaju predmet Upravljanje marketingom. Prof. Pavlek je studentima ukazao na značaj izgradnje i razvoja uspješne marke. Istaknuo je kako brand, za razliku od marke, odražava odnos potrošača prema marki, zbog čega je sve važnije stvarati doživljaje u odnosu s markom. Zbog toga su društvene mreže i postale vrlo popularni kanal komunikacije, jer putem njih brandovi mogu stvarati čvršću povezanost s potrošačima.

U zanimljivom i dinamičnom predavanju prof. Pavlek je sa studentima podijelio svoje bogato znanje i iskustvo stečeno tijekom posljednjih 40 godina rada u marketingu, uglavnom u Podravci, ali i kao autor brojnih knjiga s područja prodaje i marketinga.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 17.3.2012.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: gost-predavač, Branding, gostujuće-predavanje, VERN-gost-predavač, Zvonimir-Pavlek, Zvonimir-Pavlek-na-vernu, predavanje-Zvonimira-Pavleka-na-vernu, upravljanje-markama
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh