Na VERN'u održano prvo predavanje studentskog Consulting Kluba konzultantske kuće A.T. Kearney - Trendovi i potrošači - 2.5.2013.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Trendovi i potrošači

Na VERN'u održano prvo predavanje studentskog Consulting Kluba konzultantske kuće A.T. Kearney

Na VERN’u je nedavno održano prvo predavanje u sklopu studentskog Management Consulting Club-a, programa koji provodi jedna od vodećih međunarodnih consulting kuća A.T. Kearney s kojom VERN’ uspješno surađuje.

Predavanje pod nazivom "How the global macro trends influence consumer of the future" održala je Jasmina Banda, konzultantica u A.T. Kearneyu. Svrha predavanja bila je analizirati najnovije makroekonomske trendove i povezati ih s navikama kupaca. Studenti su na taj način mogli vidjeti kako će u budućnosti na kupca utjecati tehnološke promjene, dostupnost resursa, centri globalne ekonomije i struktura zaposlenih.

Nakon predavanja uslijedila je zanimljiva diskusija sa studentima, u kojoj je također naglašeno kako će kupci sve više težiti jednostavnosti, održivosti, proizvodima krojenima po mjeri, transparentnosti i uključenosti u razvoj proizvoda. Osim toga, potrošači će proizvode i informacije sve više tražiti putem interneta, mobilnih aplikacija i društvenih mreža, a rastući segment kupaca postaju žene i osobe starije dobi.

Management Consulting Club program polaze studenti i alumniji koji se pripremaju za uspješno obavljanje stručne prakse i zapošljavanje u consulting kući A.T. Kearney. U okviru programa imaju priliku sudjelovati na stručnim predavanjima i praktičnim radionicama, te surađivati na stvarnim projektima pomoći zajednici i gospodarstvu.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 2.5.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, management, menadžment, A-T-Kearney, A-T-Kearney-Management-Consulting-Club, studentski-konzalting-klub, konzalting, consulting, VERN-A-T-Kearney, A-T-Kearney-VERN, predavanje-Management-Consulting-Club, studentski-consulting-klub, konzultantska-kuća-A-T-Kearney
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh