Naša studentica Jana Bušić postala članica PR tima INmusic festivala - Karijere - 14.9.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Karijere

Naša studentica Jana Bušić postala članica PR tima INmusic festivala

Poznato je da je rad u odnosima s javnošću izazovan, dinamičan i zanimljiv, a posebice ako radite u PR-u jednog od ponajboljih europskih glazbenih festivala na otvorenom. To najbolje zna naša Jana Bušić, studentica III. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Novinarstva, koja od svibnja ove godine radi u PR timu INmusic festivala. 

„Točno, na festivalu sam počela raditi u svibnju ove godine i to na poziciji PR Assistenta. Brinem se o objavama na društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru i Instagramu, komuniciram s novinarima i fotografima, pišem objave za medije, itd.“, objasnila nam je Jana.

No, budući da je riječ o vrlo zanimljivom angažmanu zanimalo nas je kako je dospjela do INmusica. „Nakon što sam obavila studentsku praksu na N1 televiziji, nazvala me TV producentica i rekla da na festivalu traže osobe u PR-u. Otišla sam na razgovor, prošla selekciju i – dobila posao. Očito sam ostavila i dobar dojam na studentskoj praksi.“ :-) 

A budućnost? Priznaje da nikada nije pomišljala raditi u PR-u, već se prvenstveno baviti novinarstvom, ali karte su se drugačije posložile. „Svakako bih voljela ostati u organizaciji koncerata i festivala jer je posao dinamičan i zanimljiv, a iako često i jako stresan, pruža puno zadovoljstva.“

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Vedran Metelko
 
Datum objave: 14.9.2015.
 
Ključne riječi: studij-Novinarstva, Novinarstvo, odnosi-s-javnošću, PR, Jana-Bušić, INmusic-festival
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh