Našem kolegi Luki Petrinecu najvažnija sporedna stvar na svijetu je istovremeno i zabava i posao - VERN' Alumni - 14.9.2017.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Alumni

Našem kolegi Luki Petrinecu najvažnija sporedna stvar na svijetu je istovremeno i zabava i posao

Naš kolega Luka Petrinec koji je diplomirao na VERN'ovom preddiplomskom studiju Novinarstva, kroz posao sportskog novinara spojio je ugodno s korisnim, odnosno zabavu s poslom, kroz praćenje najvažnije sporedne stvari na svijetu, ali i ostalih sportskih događanja.

U sportskoj redakciji Hrvatske radiotelevizije vodi sportske vijesti i emisije, komentira utakmice te izvještava sa sportskih događanja i o temama vezanim uz sport. Također, u posljednje je četiri godine bio angažiran na svim relevantnijim sportskih događanjima i emisijama poput HNL-a, svjetskih i europskih prvenstava te Olimpijskih igara.

Na HRT je došao raditi još kao student VERN'a, a kako je izgledao njegov karijerni put, kako se priprema za sportska događanja te zašto novinar danas mora biti osoba „3 u 1“ pročitajte u nastavku, u reportaži Glasa Slavonije (JPEG).

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Krasnodar Peršun / Glas Slavonije
 
Datum objave: 14.9.2017.
 
Ključne riječi: Novinarstvo, Luka-Petrinec, Hrvatska-radiotelevizija, sportski-novinar
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh