University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Održivi razvoj

Obrazovanje za održivi razvoj – analize VERN'ovih profesora u časopisu Gospodarstvo i održivost

U posljednjem broju glasila Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, Gospodarstvo i održivost, profesori VERN'a analiziraju zašto je studente potrebno podučavati održivom razvoju, te kako suradnja obrazovnog sektora s gospodarstvom pomaže studentima u stjecanju znanja o održivom razvoju.

Članak prof. Jadranke Ivanković pod naslovom "VERN'ov način – obrazovanje za budućnost kakvu želimo imati", objašnjava u kojem smjeru VERN' obrazuje svoje studente i na koji ih način podučava održivom razvoju, posebice u kontekstu skorašnjeg ulaska Hrvatske u Europsku uniju i prilagodbe europskim zakonima.

U članku o suradnji VERN'a s poslovnim i civilnim sektorom u segmentu održivog razvoja, profesori Zdravko Špirić i Lidija Pavić-Rogošić objašnjavaju kako izgleda teorijska i terenska nastava studenata na predmetu Zaštita okoliša i održivi razvoj.

Članke naših profesora možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 30.1.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Jadranka-Ivanković, Zaštita-okoliša-i-održivi-razvoj, održivi-razvoj, Zdravko-Špirić, obrazovanje-za-održivi-razvoj, Lidija-Pavić-Rogošić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh