University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Literarno stvaralaštvo

Predavačica Ozana Ramljak nagrađena za najbolju slikovnicu, a Mirela Holy objavila fantasy roman

Dr. sc. Ozana Ramljak, voditeljica VERN'ovog preddiplomskog studija Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, osvojila je nagradu Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade „Piširiši“ za najbolju i najljepšu slikovnicu – njezinu prvu slikovnicu za djecu „Što će biti kad odraste“, koju je predstavila ove subote u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.

Naša je predavačica za nagrađenu slikovnicu napisala tekst, dok se za slikovni dio pobrinula ilustratorica Ivana Crnošija Galović, a nagrada im je uručena na predstavljanju slikovnice, pred zainteresiranim roditeljima i djecom, kojima su nagrađene autorice i potpisale njihov primjerak slikovnice.

Više informacija i osvrt o slikovnici možete pročitati OVDJE.

A svojim se prvijencem za djecu i mlade od ovoga ponedjeljka može pohvaliti još jedna VERN'ova predavačica, dr. sc. Mirela Holy, voditeljica diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama, koja je predstavila svoj prvi dječji fantasy roman „Kraljevstvo Onkraja“.

Roman koji je već stekao epitet hrvatskog Harryja Pottera ujedno je i roman o odrastanju koje, prema mišljenju naše predavačice, nikada ne završava. Roman je to koji osnažuje mlade, uči ih kako prihvaćati samoga sebe i vlastitu različitost, te nikada ne zatajiti svoju kreativnost koja ih i čini vječno mladima.

Više informacija s predstavljanja romana možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Ana Šesto
 
Datum objave: 4.10.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Ozana-Ramljak, MIrela-Holy
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh