Prijave za VERN' Forum: „30 dana do izbora za Europski parlament“ – petak 25.4. u 13h - EU Izbori - 24.4.2014.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
EU Izbori

Prijave za VERN' Forum: „30 dana do izbora za Europski parlament“ – petak 25.4. u 13h

U Hrvatskoj će se 25. svibnja održati redoviti izbori za Europski parlament, koji se u svim zemljama članicama EU održavaju krajem svibnja. Naši će građani tako u nešto više od godinu dana po drugi put birati hrvatske predstavnike u krovnom zakonodavnom tijelu Europske unije, ali ovoga puta na mandat od čak pet godina. 

Tim povodom VERN' Forum vas poziva na okrugli stol
„30 dana do izbora za Europski parlament“
koji će se održati
 u petak 25. travnja, s početkom 13:00 sati
u dvorani 200 na VERN'u
(II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Sudionici okruglog stola su: dr. sc. Mirela Holy, zastupnica u Hrvatskom saboru, mr. sc. Neven Mimica, Europski povjerenik za zdravlje i zaštitu potrošača te mr. sc. Andrej Plenković, zastupnik u Europskom parlamentu. Diskusijom će moderirati poznato televizijsko lice Zoran Šprajc.

Panelisti će diskutirati o temama koje su važne za građane Republike Hrvatske u kontekstu europarlamenta – od stvarnog utjecaja zastupnika i realne koristi za građane, do toga kada interesi postaju nadstranački te koje će aktivnosti biti ključne u dolazećem mandatu.

Molimo zainteresirane studente i profesore da svoj dolazak na predavanje i rezervaciju mjesta obavezno potvrde putem upitnika (u izborniku na lijevoj strani) na svojim Eduneta portalima.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: www.vlada.hr, www.andrejplenkovic.com
 
Datum objave: 24.4.2014.
 
Ključne riječi: Europski-parlament, Europska-unija, VERN-Forum, izbori-za-Europski-parlament, EU-VERN
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh