Rad naših predstavnika nagrađen na znanstveno-stručnoj „M-Sphere“ konferenciji u Portugalu - Konferencije - 1.10.2017.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Konferencije

Rad naših predstavnika nagrađen na znanstveno-stručnoj „M-Sphere“ konferenciji u Portugalu

Predavačice s VERN'a dr. sc. Diana Plantić Tadić i Maja Dawidowsky Mamić te naš alumni Hrvoje Ratkić sudjelovali su na 6. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji „M-Sphere“ koja je održana u Viseu u Portugalu.

Naši su predstavnici na konferenciji predstavili svoje radove koje su izradili u koautorstvu s drugim kolegama, na sljedeće teme: 

  • „Digital marketing communication in the function of branding of tourism organisations and destinations: with special focus on social networks“ (Hrvoje Ratkić, dr. sc. Diana Plantić Tadić, Branka Šuput, prof.)
  • „Gerilla strategies as a starting point for improvement of marketing program:case of textile company“ (Marko Geček, Maja Dawidowsky Mamić, univ.spec.oec.)

Istaknimo i kako je istraživački rad našeg alumnija Hrvoja Ratkića te predavačica Diane Plantić Tadić i Branke Šuput dobio nagradu „Best paper award“ za najbolji rad konferencije, iz područja marketinške komunikacije u turizmu. Čestitamo im na ovom značajnom priznanju za rad za kojim su veliki interes pokazali i sami sudionici konferencije, s obzirom da je ova tema neizostavni dio modernog brendiranja turističkih organizacija i destinacija. 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 1.10.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Diana-Plantić-Tadić, M-Sphere-konferencija, Maja-Dawidowsky-Mamić, Hrvoje-Ratkić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh