University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Gostujuće predavanje

Stručnjakinje iz tvrtke Mercury Processing Services International gostovale na VERN'u

U okviru nastave na predmetu Integrirano marketinško komuniciranje na VERN'ovim diplomskim studijima Menadžment održivog razvoja turizma i Upravljanje poslovnim komunikacijama gostovale su marketinške stručnjakinje iz tvrtke za kartično poslovanje Mercury Processing Services International – mr. sc. Renata Devčić, voditeljica marketinga te Irena Rašeta, stručnjakinja za marketing.

Gošće su za naše studente održale izlaganje na temu „primjene integriranih marketinških komunikacijskih strategija u praksi financijskog i turističkog segmenta poslovanja“.

Uz teorijski dio, izlaganje su obogatile i brojnim primjerima marketinških i komunikacijskih aktivnosti iz stvarne poslovne prakse, što je studentima produbilo percepciju o opsegu aktivnosti i mogućnostima dosega do ciljane publike kroz integrirani pristup.

Budući da su ovu temu već obrađivali kroz nastavu te su u nju vrlo dobro upućeni, studenti su brojnim komentarima, idejama i primjerima aktivno sudjelovali u predavanju i dali svoj stručni doprinos diskusiji.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 14.4.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: gostujuće-predavanje, Renata-Devčić, Integrirano-marketinško-komuniciranje, Irena-Rašeta
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh