Studenti diplomskog studija uspješno završili projektni zadatak Coca-Cole HBC Hrvatska - Mentorirani projekti - 9.12.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Mentorirani projekti

Studenti diplomskog studija uspješno završili projektni zadatak Coca-Cole HBC Hrvatska

VERN'ovi studenti diplomskog studija Poduzetnički menadžment su u okviru kolegija „Upravljanje ljudskim potencijalima“, uspješno završili projektni zadatak Coca-Cole HBC Hrvatska, na temu „Nagrađivanje i motiviranje zaposlenika s ciljem povećanja njihove uključenosti“.

Riječ je akademskom projektu koji se provodi u suradnji s uspješnim tvrtkama, a koji ima za cilj dublje uključiti studente u realno poslovno okruženje, kroz rad na stvarnim poslovnim slučajevima.

Projekt je koncepcijski podijeljen u tri segmenta – teorijska nastava, upoznavanje s projektnim zadatkom i rad na projektu te prezentacija pred stručnim žirijem.

Studenti su na ovom modulu teorijski okvir usvojili na nastavi kod prof. dr. sc. Zorana Sušnja, nositelja kolegija „Upravljanje ljudskim potencijalima“, a kroz realizaciju projektnog zadatka vodile su ih poslovna mentorica Sanja Jovanović te akademska mentorica Ivana Vrhovski.

Glavni evaluacijski faktori bili su prezentnost, kreativnost i upotrebljivost predloženih koncepata, a ocjenjivao ih je stručni žiri:

  • Sanja Jovanović, Commercial HR Manager za područje Hrvatske, BiH i Slovenije u Coca-Coli HBC Hrvatska i VERN'ova diplomantica (poslovna mentorica)
  • Tajana Merkaš, Compensation and Benefit Supervisor za područje Hrvatske, BiH i Slovenije u Coca-Coli HBC Hrvatska
  • Ivana Vrhovski, voditeljica VERN'ovog Odjela za razvoja karijera (akademska mentorica)
  • Kristijan Pakšec, izvršni direktor VERN'ovog Odjela za komunikacije

Timovi su prezentirali ukupno više od 50 projektnih koncepata, a najbolji tim po odabiru žirija čine studenti Ana Pećanić, Ana Martinić, Krešimir Ivanković i Mirna Lucić

Čestitamo svim studentima na uspješno riješenom zadatku!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.12.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: ljudski-potencijali, Coca-Cola-HBC-Hrvatska, Sanja-Jovanović, upravljanje-ljudskim-potencijalima, mentorirani-projekti, mentorirani-moduli, motivacija, Tajana-Merkaš
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh