University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

U okviru predmeta Osnove prava, studenti VERN'a posjetili Vladu Republike Hrvatske

U okviru terenske nastave na predmetu Osnove prava, a kao dio nastavne cjeline Ustroj državne vlasti, VERN'ovi studenti preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva su posjetili Vladu Republike Hrvatske.

Naše studente i predavačicu Dolores Radovčić ugostili su predstojnik Ureda premijera, dr. sc. Davor Božinović i Dubravka Belas, viša savjetnica u Uredu premijera. Studentima je posjet bio prilika da se detaljnije upoznaju s radom Vlade i načinom funkcioniranja izvršne vlasti, a s poviješću ove važne institucije upoznala ih je Dubravka Belas, koja ih je vodila i u obilasku unutrašnjeg i vanjskog prostora.

O aktualnim gospodarsko-političkim temama studenti su razmijenili mišljenja s dr. Božinovićem, s kojim su razgovarali u popularnoj dvorani za sastanke. Nakon što je održao uvodno izlaganje, studenti su se aktivno uključili u diskusiju oko predstavljenih tema, a predstojnik Ureda premijera je istaknuo VERN' kao primjer kvalitetne visokoškolske ustanove nastale privatnom inicijativom.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 10.5.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, vlada-rh, Osnove-prava
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh