University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN'um

Upoznajte VERN'ov TV studio i funkcionalnu multicam režiju

Početak ove akademske godine obilježio je i početak izvođenja novoga preddiplomskog studija Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, čijim je uvođenjem VERN’ po prvi put iskoračio u izrazito propulzivno i dinamično područje kreativnih industrija.

Ovaj mini „kvantni“ pomak u VERN’ovoj matrici studija, pratio je i logičan infrastrukturni iskorak koji će multifunkcionalno uvezati nekoliko VERN’ovih studija i omogućiti kvalitetniju i komplementarniju interstudijsku suradnju, a samim time i podići standarde izvođenja nastave za specifične stručne profile.

Prvi korak u ovoj infrastrukturnoj nadgradnji predstavljalo je uređenje i opremanje suvremenog TV studija za edukacijske svrhe. Novouređeni studio opremljen je setom suvremenih televizijskih i filmskih kamera, različitih fotoaparata te pripadajućom rasvjetnom i tonskom opremom. Uz studio, uređena je i funkcionalna multicam režija, a ne treba posebno isticati kako su novi studio i pripadajuća oprema, na radost studenata, već uvelike u pogonu, prije svega na studijima Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva te Odnosa s javnošću i studija medija.

Detaljnije informacije o VERN'ovom TV studiju možete pročitati u aktualnom broju VERN'uma, klikom na fotografiju.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.5.2017.
 
Ključne riječi: novi-broj-VERNuma, TV-studio
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh