Veleučilište VERN' i agencija za istraživanje tržišta Hendal potpisali sporazum o suradnji - Poslovna suradnja - 4.4.2012.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Poslovna suradnja

Veleučilište VERN' i agencija za istraživanje tržišta Hendal potpisali sporazum o suradnji

Veleučilište VERN' i vodeća nezavisna agencija za istraživanje tržišta Hendal potpisali su Sporazum o suradnji. U prostorima VERN'a sporazum su potpisali dekan Goran Radman i direktorica Hendala Ines Došen.

"Smatramo da ova suradnja otvara niz područja i aktivnosti za obje institucije na kojima pronalazimo puno sinergijskih i dodirnih točaka, od aktivnosti studenata, istraživanja i razvoja, pa do organizacije stručnih skupova i konferencija. Raduje nas činjenica da ćemo zajedničkim snagama otkrivati nove vrijednosti u sklopu tema kojima se naše institucije bave", izjavila je vlasnica Hendala Nevenka Hendrih.

Sporazum je potpisan na temelju prepoznatih zajedničkih interesa, podudarnosti poslovnih ciljeva i međusobnog uvažavanja, a njime je definirana suradnja na području aktivnosti studenata, razvoja studijskih programa, cjeloživotnog obrazovanja, istraživanja i razvoja, stručnih skupova i izdavaštva, te ostalih područja od zajedničkog interesa.

"Potpisivanje ovog sporazuma je tek prvi korak. Želja nam je nastaviti razvijati suradnju na dogovorenim područjima i poticati procese u kojima će se naše osnovne djelatnosti još više prožeti i omogućiti stvaranje više dodane vrijednosti, kako našim tako i Hendalovim dionicima", poručio je dekan VERN'a Goran Radman.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 4.4.2012.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, Hendal, VERN-Hendal, suradnja-verna-i-hendala, vern-i-hendal-suradnja, poslovna-suradnja
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh