VERN' ugostio Croatia Youth to Business Forum studentske organizacije AIESEC Hrvatska - Croatia Y2B - 20.11.2013.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Croatia Y2B

VERN' ugostio Croatia Youth to Business Forum studentske organizacije AIESEC Hrvatska

Hrvatski ogranak globalne studentske organizacije AIESEC, na VERN'u je organizirao drugi ovogodišnji Croatia Youth to Business Forum, cjelodnevno edukativno druženje studenata s različitih fakulteta, koji se žele bolje upoznati s poslovnim svijetom. Sudionicima je na otvorenju Foruma dobrodošlicu poželio dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila.

Tema Foruma bila je "Kako uspjeti na tržištu?", a za sudionike su održana korisna predavanja, radionice i diskusije. U dijelu programa pod nazivom "The Story of Glory", svoja su poslovna iskustva i savjete sa studentima podijelili Hamed Bangoura, osnivač Core Incubatora, Vanja Osredečki, Client Service direktorica iz agencije Imago te Ida Pandur, osnivačica startup projekta Bizmeet.me.

Za studente je bio organiziran i tzv. Speed Date, kako bi se međusobno što bolje upoznali i dodatno razmijenili ideje i mišljenja. Događaj su podržale tvrtke DHL International i PricewaterhouseCoopers Hrvatska, te HUB Zagreb.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 20.11.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Aiesec, Croatia-Youth-to-Business-Forum, poslovni-forum-za-studente
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh