VERN'ov profesor Ivan Tanta član Fulbrightovog projekta za razvoj civilnog društva u Hrvatskoj - Fulbright projekt - 2.2.2012.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Fulbright projekt

VERN'ov profesor Ivan Tanta član Fulbrightovog projekta za razvoj civilnog društva u Hrvatskoj

Voditelj VERN'ovog diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama, prof. dr. sc. Ivan Tanta, sudjelovat će u projektu Fulbrightove zaklade za podršku razvoju političke edukacije i civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Prof. Tanta, nositelj predmeta Političko komuniciranje na VERN'u, u sklopu projekta će održati i gostujuće predavanje za studente čikaškog Sveučilišta DePaul, a nakon što se projekt nastavi u Hrvatskoj, održat će predavanja za studente VERN'a i Sveučilišta u Dubrovniku.

Cilj projekta je potaknuti građane na veću uključenost i bolje razumijevanje političkih procesa u Hrvatskoj. Osim edukacije riječ je i o prihvaćanju demokratskih odnosa u politici, koji podrazumijevaju kako moralno etičke, tako i antikoruptivne nazore i stajališta.

Fulbrightov će projekt biti predstavljen na međunarodnom okruglom stolu u sklopu najveće američke konferencije stručnjaka za političku komunikaciju, koji se na proljeće održava u Chicagu. U panel raspravi će uz prof. Tantu sudjelovati i dr. sc. Pero Maldini sa Sveučilišta u Dubrovniku, moderator, Richard P. Farkas, profesor umjetnost i društvenih znanosti s američkog Sveučilišta DePaul i konzultant za poslovni razvoj, te brojni stručnjaci s područja politike i društvenog razvoja.

Konferencija stručnjaka za političku komunikaciju koju organizira Midwest Political Science Association, održava se već 70. godinu za redom, a okuplja više od 5000 stručnjaka za politologiju, komunikaciju, obrazovanje, sociologiju i srodna područja.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 2.2.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Ivan-Tanta, VERN-Ivan-Tanta, Ivan-Tanta-Fulbright-projekt, civilno-društvo, projekt-podrške-izgradnji-civilnog-društva, Fulbright-zaklada
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh