VERN'ovci svojim startup projektom probudili istraživačke instinkte srednjoškolskih nastavnika - Pozitivna iskustva - 31.10.2014.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Pozitivna iskustva

VERN'ovci svojim startup projektom probudili istraživačke instinkte srednjoškolskih nastavnika

Startup projektom „Enigma“ naši su studenti već potaknuli istraživačke instinkte mnogih turista i interesenata za zagrebačku povijest, a nedavno su njihov „proizvod“ iskusili i srednjoškolski nastavnici iz Zagreba, Čakovca, Zaboka i Splita.

U pauzi između predavanja na radionici za nastavnike srednjih umjetničkih škola, koja se na VERN'u održala u okviru EU projekta osmišljavanja i razvoja preddiplomskog studija poduzetništva, umjetnosti i dizajna, naši su studenti nastavnike poveli na zanimljivo, detaljnije upoznavanje zagrebačke povijesti.

Nastavnici su bili oduševljeni zagonetkama, rješenjima te inovativnim i edukativnim karakteristikama cijelog projekta, za koji su izjavili da bi ga rado vidjeli i u svome gradu.

Podsjetimo, startup projekt „Enigma“ u potpunosti inovira uslugu turističke animacije s ciljem otkrivanja ljepota zagrebačkih povijesnih atrakcija. Projekt spaja zabavu, kreativnost i edukaciju, ali bez pomoći aplikacija za mobilne telefone, već prema ideji popularne igre „Lov na blago“.

Naši studenti Goran Božić, Filip Bergman, Ivan FerenčakTea Antolić i Krešimir Belamarić projekt su razvili u okviru VERN' Startup inkubatora, u koji su se plasirali na prošlogodišnjem natječaju.

Čestitamo im na novim pohvalama za „Enigmu“!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 31.10.2014.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: startup-projekt-vernovaca, startup, EU-projekt, IPA-projekt, Enigma, startup-projekt
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh