VERN'ovci u posjeti koprivničkom Renotexu - Terenska nastava - 23.2.2010.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

VERN'ovci u posjeti koprivničkom Renotexu

Početkom veljače, u sklopu terenske nastave iz Operativnog menadžmenta na specijalističkom diplomskom studiju Poduzetničkog menadžmenta, VERN'ovi studenti/ice posjetili su renomiranu hrvatsku tvrtku Renotex iz Koprivnice.
Renotex d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj u proizvodnji fleksibilnih brusnih i polirnih sredstava s tradicijom dugom više od 50 godina. Pored toga bavi se proizvodnjom netkanih tkanina (vata, filc), odnosno repromaterijala za izradu madraca i tapeciranih proizvoda (kauči, ležajevi...itd) i proizvodnjom madraca od Bonell žičane jezgre.
U svojem višegodišnjem radu na razvoju i usavršavanju proizvodnje Renotex ja stekao veliki broj klijenata, a u novije je vrijeme svoje poslovanje proširio i izvan granica naše zemlje.
VERN'ovi studenti/ice imali su prilike razgledati proizvodne pogone, pratiti tijek odvijanja tehnoloških procesa i upoznati se s poslovnom i proizvodnom strategijom tvrtke. U neposrednoj i otvorenoj komunikaciji direktor i vlasnik g. Ivan Urbančić podijelio je svoje bogato životno i poslovno iskustvo odgovarajući na brojne upite svojih posjetitelja.   
 
Pored studenata Verna terenskoj nastavi nazočili su  prof. dr. sc. Mijo Vrhovski i mr. sc. Jadranka Ivanković, viši predavač.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 23.2.2010.
 
Ključne riječi: VERN, terenska-nastava, renotex
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh