VERN'ovi studenti poduzetništva i PR-a upoznali startup projekte u Tehnološkom parku Zagreb - Terenska nastava - 3.2.2018.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

VERN'ovi studenti poduzetništva i PR-a upoznali startup projekte u Tehnološkom parku Zagreb

VERN'ovi studenti 3. godine preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva te 2. godine preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija su, u okviru terenske nastave na predmetima Dinamičko poduzetništvo te Osnove poduzetništva, krajem siječnja posjetili Tehnološki park Zagreb (TPZ).

Naše studente i predavačicu Ivu Senegović ugostili su predstavnici Razvojne agencije Zagreb, Tehnološkog parka te organizatori programa Startup Factory Zagreb (SFZ), koji su ih upoznali s njihovom ulogom u poticanju poduzetništva i razvoju startup scene.

Voditeljica projekata TPZ-a Ivana Čuljak prezentirala im je rad Razvojne agencije i TPZ-a te oblike podrške koju pružaju poduzetnicima. Zatim su se upoznali s predakceleracijskim „no equity“ programom Startup Factory Zagreb, koji uz edukacijsku, savjetodavnu, tehničku i infrastrukturnu podršku, nudi i mogućnost financiranja startup projekata za razvoj pametnih gradskih rješenja, po čemu je jedinstven u regiji.

Nakon prezentacije studentima se predstavilo ukupno pet startup poduzetnika koji svoje projekte razvijaju upravo u okviru ovoga programa: Sandra Bortek (SightRun), Martina Tenžera (DiVan), Ivan Golubić (Flow), Luka Vida (Recogno PickUp) i Sven Kapuđija (Basetrip).

Kao najveću vrijednost sudjelovanja u programu istaknuli su mogućnost networkinga, kvalitetnu edukaciju i mentorsku podršku u okviru programa, a pomoć su im ponudili i naši studenti PR-a s jednostavnim komentarom iz publike: „Tko vam radi PR?“.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 3.2.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, ekonomija-poduzetništva, startup, Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, Startup-Factory-Zagreb, Tehnološki-park-Zagreb
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh