VERN'ovi studenti PR-a i filma surađivali na nastavnoj temi „priprema za medijske nastupe“ - PR-ovci i filmaši - 6.6.2017.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
PR-ovci i filmaši

VERN'ovi studenti PR-a i filma surađivali na nastavnoj temi „priprema za medijske nastupe“

Nakon odlične suradnje VERN'ovih studenata različitih studija na snimanju promotivnog videa početkom godine, u svibnju smo ponovno svjedočili izvrsnom primjeru interstudijske suradnje, ovoga puta studenata Odnosa s javnošću te Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja.

U okviru nastavnog plana na predmetu Odnosi s medijima i tehnike odnosa s javnošću, na studiju PR-a, studenti su imali zadatak uvježbavati televizijske i radijske nastupe, a pritom su imali logističku i stručnu podršku studenata i predavača sa studija filma i novinarstva. „Filmaši“ sa predmeta Televizijsko snimanje tako su im bili partneri u snimanju televizijskih izjava i produkcijskom procesu u VERN'ovom TV studiju.

Kompleksan proces međusobnog učenja sastojao se od pripreme scenarija, namještanja rasvjete, studijskog snimanja s tri kamere uz cjelovitu tehničku podršku te montaže snimljenog materijala.

U nastavku vam donosimo fotogaleriju ovog kreativnog i poučnog studijskog procesa.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 6.6.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, Filmsko-televizijsko-i-multimedijsko-oblikovanje, TV-studio, interstudijska-suradnja
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh